contact


dé ideale oplossing om uw terras inkomsten derving te compenseren als gevolg van het corona virus

 

Natuurlijk kunt u contact opnemen indien u vragen heeft

 

 

Wij kunnen ons voorstellen, dat er bij u wellicht nog een hele hoop onduidelijkheden en/of vragen zijn aangaande ons concept en hoe het precies in zijn werk gaat. U wenst uiteraard graag te weten wat er zo al allemaal bij komt kijken, hoe het voorbereidingstraject verloopt en wat de precieze kosten voor de inhuur van een compleet popup terras zijn. Elk geval, iedere situatie, elke locatie alsmede ook de wensen van elke klant zijn weer anders. Vandaar dat wij u dan ook heel graag advies op maat geven en dat wij op basis daarvan vervolgens aan u een passende offerte uitbrengen.

U kunt hiervoor onderstaand contactformulier invullen en toezenden. Tijdens werkdagen krijgt u te allen tijde binnen 24 uur een reactie van ons terug, waarna een van ons graag met u een afspraak maakt om het een en ander nader te bekijken, alsmede ook al uw wensen, plannen en verwachtingen goed in kaart te brengen. Zodra dit duidelijk is en wij een goed en concreet beeld hiervan hebben, gaan wij meteen voor u aan de slag en ontvangt u een offerte naar uw wensen op maat, waarin de met u besproken opties en mogelijkheden nader toegelicht en gespecificeerd worden.
 

naam

 

e-mail adres

 

telefoonnummer

 
mijn verzoek tot contact betreft :
interesse in de plaatsing voor mijn eigen horecaza(a)k(en) van een 'stand alone' popup terras
interesse in een 'shared partners' popup terras voor meer horecazaken en ik ben aanspreekpunt
interesse in een 'joint venture' popup terras op een 50% gedeelde basis samen met Popup Terras
interesse in plaatsing van een tijdelijk 'franchise' popup terras, al dan niet met andere partners
uitsluitende informatie omtrent het inhuren van eventuele (losse) materialen of iets anders
 

Een verdere eventuele toelichting omtrent een en ander omschrijf ik hieronder

 

 

© Popup Terras : een gezamenlijk collectief initiatief en product van Terrastival, Clipperms en We Love Food & Beverages